DELTA ER KLAR TIL ENDNU ET KULD HVALPE

Charletans´ Jeppe

Efter en velfortjent restitueringsperiode kan Delta ikke vente længere. Hun var vildt skruk, da søster Eta havde hvalpe først på året 2019, og gik i løbetid helt uden for planen. Så denne gang skal det være.

Hun forventes at skulle parres sidst i december 2019. Det betyder at hvalpene fødes sidst i februar 2020. HVIS Delta altså følger planen.

Jeg har fundet den helt rigtige far til Deltas hvalpe, Charletans´ Jeppe. Jeppe er en velbygget racetypisk han af god størrelse og vil passe rigtig godt til Delta. Hvalpene avles med anbefaling af specialklubben, GDH, og vil således få en Basis+ Stambog fra DKK. De vil få hofteindeks 105, og en indavlskoefficient i 5. generation på 5,9.

Beskrivelse af de to hunde:

DK17817/2014 Charletans´ Jeppe

Sundhed: Hofter: B indeks 111 (pr. 1.10.2019), PRA: fri

Udstillingsresultater: Exc. BK. CK

Jeppe bruges til praktisk jagt og bestod allerede som unghund sin første markprøve med en flot 1. præmie. Derud over er han en dejlig familiehund.

DK13276/2013 Nordenfjords GDH Delta

Sundhed: Hofter: A indeks 99 (pr. 1.10.2019), PRA: bærer

Udstillingsresultater: Exc. ÅK, CK

Delta er jagtlig prøvet og godkendt. Hun har gået spor og har klaret sig rigtig godt. Som femårig begyndte hun at gå på jagt med Christian, der havde Dalton – Deltas første store kærlighed. Det fungerer fint, og de er begge meget begejstrede for såvel de stille aftener ved åen som de store jagter med flere hunde. Selvfølgelig jagter Delta stadig alt hvad der bevæger sig hjemme på matriklen, og hun kommer jævnligt og afleverer en mus. Hun er en dejlig læremen, rolig og selvstændig familiehund, der elsker alle der kommer inden for døren. Hun nyder livet i naturen såvel som foran brændeovnen.

22. december. Drægtig

22. december. En måned før fødslen. Drægtig eller bare lidt overvægtig.

Delta kunne ikke vente til jul med at blive parret. Det skete allerede den 20. november, så fødslen skulle blive omkring den 22. januar. Hundes drægtighedsperiode er kun 9 uger.