ÉN GANG TIL FOR DELTA

1. marts 2021 Et helt friskt billede af Zander. Klik på det for at gøre det større.

Delta holder sig så godt at dyrlægen ikke var i tvivl. Hun kan fint klare et sidste kuld hvalpe inden pensionen. Hendes mor var også knap 8 år, da hun fødte Eta og 11 søskende.

Jeg er dybt begejstret for faderen til Etas flotte kuld sidste år, DK01266/2018 Strong Point Cassander. Han er bare SUPER, og jeg er så glad for at Allan var varm på at Zander skulle være far til endnu et kuld fra Nordenfjords GDH Kennel.

 Delta og jeg fik en varm modtagelse i Kolding både den 20. februar og dagen efter.

 

4. marts 2021. Også et friskt billede af Delta.

 Zander havde virkelig udviklet sig i løbet af det forgangne år. Gudesmuk og stadig et stort legebarn med et dejligt sind.

Specialklubbens Avlsråd synes også at det er et godt match, så stambogen bliver igen med Basis+ betegnelsen. Indavlskoefficienten for de nye hvalpe bliver i femte generation fint 5,0. hvalpene forventes at komme til verden omkring den 24. april.

De to hunde er beskrevet på siderne fra sidste år.

4. april 2021 Adfærdsændring

Her i huset plejer aviser at kunne ligge i fred, men gennem den sidste tid er det ofte sket at en hel søndagsavis er fundet totalt makuleret. I sammen periode har der været livligt besøg af sidste års hvalpe i aflastning eller på ferie. Det kan ikke være Sep. Han har kun været på visit på vej hjem fra træning. Arthur, som er her i disse dage, må også frikendes, for han er blevet mandsopdækket. Kan det være Ulla eller Loki, eller måske uartige søster Eta, der altid er god for en kreativ joke?

Helt galt gik det da gerningsmanden også gik løs på mine tasker. De har ellers stået fredeligt på hylderne. Hvem pokker har opfundet det populære walk-in closet – et tidligere børneværelse, der beklædes med bøjlestænger, skuffer og hylder – så alt er frit tilgængeligt for støv og hunde?

Først da min dejlige blå favorittaske, den tredje i rækken, var under grundige hundetænder, blev forbryderen taget på fersk gerning. Søde, rolige, artige, velopdragne, eksemplariske DELTA lå og kikkede skævt til mig ærgerlig over at være blevet opdaget.

Gravide kvinder nøjes da så vidt vides med underlige spiseforstyrrelser.